Kantoorprinter Oosterhout

Alles in één multifunctionele kantoorprinters voor de regio Oosterhout. Inclusief service en onderhoud.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Ben jij opzoek naar een kantoorprinter in Oosterhout?

De bedrijfsprinter beschikt over vele hoge kwaliteiten. Met onze multifunctionele printer hoeft je je drukwerk niet meer uit te besteden, je drukt namelijk met deze multifunctionele printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je gemakkelijk in verschillende formaten en diverse dikte. Printen met de multifunctionele kantoor printer is mogelijk in A5-A6-A4 formaat en bannerpapier tot 1.321 mm lengte. Met deze multifunctionele kantoorprinter print je zeer productief met maar liefst 33 of 40 pagina`s per minuut en door de DSDF dual scanner scant de multifunctionele superheld maar liefst 116 scans per minuut. Hierdoor bespaar je tijd en geld in jouw organisatie.

Als printerspecialisten in Oosterhout streven wij ernaar om informatieprocessen weer simpel te maken door onder andere werkprocessen te stroomlijnen en kritische informatie veilig te stellen. Wij adviseren je graag in het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie in Oosterhout. We creëren nieuwe manieren van werken waardoor je in staat bent geld te besparen, werkstromen sneller te laten verlopen en informatie veilig en duurzaam te bewaren. Zo kan je zich weer richten op wat er echt toe doet.

cropped dkm solutions e studio display.png

Onze multifunctionele kantoorprinters

Ben je opzoek naar een kantoor printer in Oosterhout en heb je een grote onderneming of kleine organisatie? Het maakt niet uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenportfolio kan iedereen een beroep doen op de expertise van Toshiba Tec. Ben je benieuwd of jouw organisatie met een nieuwe manier van werken informatie beter kan beheren en veilig stellen, efficiënter kan werken en milieuprestaties kan verbeteren?

Onze consultants in Oosterhout verzorgen voor jou een scan van jouw werkprocessen, waarbij wij je direct kunnen adviseren met welke producten, services en oplossingen wij je kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

N

Over DKM Solutions Oosterhout

Bij DKM Solutions hebben we meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid op gebied van hardware, software, service en support van document management systemen. Wij werken samen met diverse ICT partners, kantoor inrichters, interieurinrichters en architecten en zitten gevestigd in Oosterhout.

We leveren systemen gecombineerd met service, support, supplies en onderhoud. Laat ons adviseren betreft de aanschaf of (short) lease van printers. Wij hanteren flexibele overeenkomsten, fair use, en geen addertjes onder het gras.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.