Professioneel printen

Tijdens de aanschaf van een professionele printer zul je al snel stuiten op het probleem dat je verdwaald raakt tussen al het aanbod, daardoor is het belangrijk dat je een idee hebt van wat voor printer je wilt en aan welke eisen die moet voldoen. In dit artikelen leggen wij je haarfijn uit waar je op moet letten zodat je voor jouw bedrijf de beste professionele printer kan kiezen.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Eigenschappen van een professionele printer

Een professionele printer beschikt over veel eigenschappen en kwaliteiten die het onderscheidend maken ten opzichte van de rest, hierdoor kun je een selectie maken en bepalen waar jouw professionele printer aan moet voldoen. Een professionele printer kan onderscheidend zijn in kenmerken zoals: papierdiktes, afdrukkwaliteit, scan snelheid en afdruksnelheid, op basis van deze kenmerken kun jij voor jouw bedrijf de afweging maken. Wanneer er binnen jouw bedrijf altijd op dezelfde dikte papier geprint wordt is dit een minder belangrijk kenmerk dan wanneer er geregeld op een andere dikte papier geprint wordt.
Afdrukkwaliteit en afdruksnelheid zijn twee erg belangrijke kenmerken bij de aanschaf van een professionele printer, snelheid is natuurlijk erg belangrijk want het schiet niet op als iedereen constant moet wachten op de printer. Zeker bij een bedrijf waar veel geprint wordt kan dit een groot verschil maken, wij raden een professionele printer aan met zeker een printsnelheid van 20 prints per minuut. Echter is snelheid niet alles, kwaliteit is ook een erg belangrijk kenmerk. Een printer kan heel snel printen maar als de kwaliteit niet op orde is schiet je er niet zo veel mee op, ons advies is om een professionele printer te kiezen met een afdrukkwaliteit van minimaal 1200 x 1200 dpi. Het is dus belangrijk om tijdens de aanschaf van een nieuwe professionele printer een goede afweging te maken tussen de kwaliteiten die voor jou en je bedrijf het belangrijkste zijn.

cropped dkm solutions e studio display.png

Goede beveiliging

Verder is een goede online beveiliging ook van levensbelang, omdat een printer te maken krijgt met een hoop belangrijke documenten waarvan je niet wilt dat ze in andermans handen terechtkomen, hierdoor is het belangrijk dat jouw professionele printer beschikt over een goede harde schijf.

Duurzaamheid

In de huidige tijd is het misschien wel belangrijker dan ooit, duurzaamheid. Iedereen is er tegenwoordig wel mee bezig om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan, ook bij een printer kan hier rekening mee gehouden worden. Printen is van zichzelf geen hele duurzame bezigheid, echter zijn er wel duurzamere oplossingen. De duurzaamste optie is een Toshiba e-studio printer, dit omdat hij gebruik maakt van een geavanceerde Cloud, daarnaast maken ze bij Toshiba gebruik van moderne technologie zoals een lintspaarfunctie wat inhoudt dat er minder lint wordt gebruikt waardoor het beter wordt voor het milieu. Bij DKM Solutions staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel, daarom draag je als klant ook je steentje bij tijdens de aanschaf van een professionele printer. Als je meer te weten wilt komen over hoe wij omgaan met duurzaamheid, lees dan gerust verder op onze duurzaamheid pagina.

N

De aanschaf

Wanneer alle mogelijke kenmerken en eigenschappen in overweging zijn genomen en er een beslissing is gemaakt over welke professionele printer het gaat worden, dan is er nog een zeer belangrijke afweging die gemaakt moet worden. Ga je een printer kopen of ga je hem leasen? Het is belangrijk om goed onderzoek te doen om te kijken wat de beste optie is voor jouw organisatie bij de aanschaf van een professionele printer.

Mocht je nog vragen hebben of wil je de mogelijkheden van onze multifunctionele e-studio printer ontdekken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.