Toshiba e-studio printer

Ontdek onze e-studio superheld.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Vind jouw perfecte oplossing

Op kantoor wordt er dagelijks veel geprint daarin is het zeer belangrijk dat er de juiste printer staat. Je vraagt je vast af, welkde printer is het beste voor mijn bedrijf? Door de vele mogelijkheden die onze Toshiba e-studio printer aanbiedt weten wij zeker dat deze perfect past bij jou en jouw bedrijf.

De Toshiba e-studio printer is direct leverbaar, kan makkelijk geïntegreerd worden en print ook nog eens super goede kwaliteit afbeeldingen.
Doordat deze multifunctionele kantoor printer beschikt over de beste kwaliteiten word deze ook wel een superheld genoemd.

cropped dkm solutions e studio display.png

De mogelijkheden van de Toshiba e-studio superheld printer.

De e-studio printer beschikt over vele hoge kwaliteiten. Met onze multifunctionele printer hoeft je je drukwerk niet meer uit te besteden, je drukt namelijk met deze multifunctionele printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je gemakkelijk in verschillende formaten en diverse dikte. Printen met de multifunctionele kantoor printer is mogelijk in A5-A6-A4 formaat en bannerpapier tot 1.321 mm lengte. Met deze multifunctionele kantoorprinter print je zeer productief met maar liefst 33 of 40 pagina`s per minuut en door de DSDF dual scanner scant de multifunctionele superheld maar liefst 116 scans per minuut. Hierdoor bespaar je tijd en geld in jouw organisatie.

N

Waarom DKM Solutions en Toshiba?

Bij DKM Solutions hebben we meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid op gebied van hardware, software, service en support van document management systemen. Wij werken samen met diverse ICT partners, kantoor inrichters, interieurinrichters en architecten.
DKM Solutions garandeert hoge kwaliteit met multifunctionele Toshiba printers. Door het ontwerp en het gebruik van moderne technologie zijn ze geschikt om een heel leven duurzaam mee te kunnen gaan. Buitenom de e-studio superheld verkopen wij natuurlijk ook andere hoogstaande printers, neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.