Beste all-in-one printer in kantoor

Maak kennis met onze all-in-one printers.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

All-in-one printer

Wat moet een printer eigenlijk allemaal kunnen? Als je jezelf die vraag stelt zul je snel op het antwoord komen ‘’zoveel mogelijk en het liefst alles’’. Je zult dan uiteindelijk ook uitkomen op een all-in-one printer, maar wat houd dit dan precies in? Met zo’n all-in-one printer heb je alles in één dit wil zeggen je print, scant en kopieert met hetzelfde kopieerapparaat.

Als we dan kijken naar de printers van DKM Solutions ben je bij ons voor een all-in-one printer aan het juiste adres. Onze E-studio printer beschikt over vele hoge kwaliteiten, je drukt namelijk met deze all-in-one printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je makkelijk verschillende diktes en diverse formaten (A5, A6 en A4) ook bannerpapier is geen probleem (tot 1.321 mm lengte). Je print ook erg productief namelijk met 33 of 40 pagina’s per minuut. Ook scant hij maar liefst 116 scans per minuut doormiddel van de ingebouwde DSDF dual scanner. Zo kost het je dus minder tijd en geld binnen jouw organisatie.

cropped dkm solutions e studio display.png

Multifunctioneel én duurzaam.

In 2009 is Toshiba een samenwerking aangegaan met het milieu adviesbureau CO2Balance en is er een CO2 neutraal programma in het leven geroepen. In dit programma staat klimaatcompensatie centraal. Er is exact berekend hoeveel CO2 er vrijkomt door toedoen van iedere multifunctionele- of barcodeprinter die we leveren. Deze berekening loopt van productie en levering, tot het gebruik tijdens de levensduur van de printer. De hoeveelheid CO2 wordt vervolgens omgezet in zogeheten carbon credits.
Carbon credits – ook wel emissiereducties genoemd – zijn certificaten die een bepaalde vermindering van broeikasgas in de dampkring vertegenwoordigen. Eén ‘carbon credit’ staat gelijk aan een besparing van één ton kooldioxide (CO2).

N

De beste all-in-one printer voor kantoor

Op zoek naar een all-in-one printer voor kantoor?

Ben je dus opzoek naar een goede all-in-one printer voor jou organisatie vraag dan meteen een offerte aan. Naast de e-studio superheld verkopen wij uiteraard ook nog andere hoogstaande printers, neem daarom vrijblijvend contact op en bekijk al onze mogelijkheden. Onze specialisten helpen jou graag verder met de zoektocht naar de beste superheld voor jouw kantoor.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.