1573 HOUT & het interieur avontuur
4 april 2023
1573hout

DKM Solutions levert gepersonaliseerde Superhelden, lees en kijk hoe wij onze kantoorprinters tot leven brengen en hoe wij ze een eigen identiteit meegeven als ze naar onze klanten gaan. Uniek, nieuw en bijzonder het wrappen van kantoorprinters!

1573 Hout maakt indruk met exclusieve totaalinterieurs en keukens op maat. Zij leveren next level vakwerk voor iedere ruimte in huis. Het resultaat is een woondroom die aan al je wensen voldoet: een interieur of keuken van de hoogste kwaliteit, waarop je zelfs na 1573 keer ‘wauw’ zeggen nog lang niet uitgekeken bent.

Tijdens het interieur-avontuur houden wij van een eerlijke en duidelijke communicatie verteld Twan Gielens één van de eigenaren van 1573 Hout. Een robuuste massief houten keuken met grove stalen elementen, een compleet ingericht interieur met de meest bijzondere plaatmaterialen, of een subtiel wit gespoten tv meubel. Allemaal dromen waar wij bij 1573 Hout wel raad mee weten! Met ons brede machinepark en ons jonge, vakkundige team zijn wij in staat het ambacht van vroeger weer naar hier te halen, maar ook maatwerk interieurs te realiseren met de nieuwste materialen op de markt.

Voor het nieuwe kantoor gevestigd in Beek en Donk waren zij opzoek naar een kantoorprinter dat voldoet aan de wensen op het gebeid van afdrukkwaliteit, digitalisering van werkstromen met daarbij horende service en support. DKM Solutions heeft opdracht gekregen om een gepersonaliseerde kantoorprinter te leveren dat voldoet aan de wensen en eisen van 1573 Hout.

Patrick Hendriks, eigenaar van DKM Solutions, verteld bijzonder trots te zijn op deze samenwerking. 1573 Hout levert aan de bovenkant van de markt exclusief maatwerk. Dat wij, met onze gepersonaliseerde kantoorprinter, deel uit mogen maken van het proces geeft ons een trots gevoel. Onze kantoorprinters hebben een hoge maat van afdruk kwaliteit en hoe bijzonder is het dat jouw droominterieur op onze kantoorprinter wordt afgedrukt ?!

Wij zijn een nieuwe weg ingeslagen en vinden dat we met het personaliseren, next level kantoorprinters, bij onze klanten leveren. Een SUPER uitstraling, Sexy en met een eigen identiteit, vroeger stonden kantoorprinters verscholen en mochten ze niet gezien worden. Vaak was hier een aparte ruimte voor of stonden ze uit het zicht.

Tegenwoordig is een kantooromgeving belangrijk, je moet je thuis op kantoor voelen en dit wordt mogelijk gemaakt met mooie en functionele producten, toepasbare meubelen en aankleding. Onze kantoorprinters mogen absoluut gezien worden!