DKM Solutions sponsor van de 58e ELE Rally
24 maart 2023
ELE RALLY

DKM Solutions levert gepersonaliseerde Superhelden, lees en kijk hoe wij onze kantoorprinters tot leven brengen en hoe wij ze een eigen identiteit meegeven als ze naar onze klanten gaan. Uniek, nieuw en bijzonder het wrappen van kantoorprinters!

De organisatie van de ELE Rally is volop bezig met het eerste weekend van juni, wanneer de oudste rally van Nederland weer verreden wordt over 2 dagen. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni wordt in 3 verschillende evenementen gestreden om de ereplaatsen.

Stichting ELE Rally – voorheen Automobielsportclub ‘De Kempenrijders’ – is gevestigd in Eindhoven en sedert 1964 organisator van de ELE Rally. Hoewel de kern van de organisatie uit een handvol mensen bestaat, zijn tijdens het rallyweekend meer dan duizend vrijwilligers actief om de wedstrijd en alles daaromheen in goede banen te leiden. Onder de vlag van Stichting ELE Rally is de ELE Rally in ruim vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autosportevenementen van Nederland, met jaarlijks tienduizenden toeschouwers en honderdduizenden volgers via radio, TV en internet. 

DKM Solutions is voor het eerst sponsor van dit geweldige sport evenement. In samenwerking met Toshiba TEC Nederland leveren wij voor de opstart en tijdens het event de kantoorprinters met daarbij het onderhoud en support. Voor de gelegenheid hebben wij de kantoorpinters in een eigen jasje gestoken. Dit doen we in samenwerking met Sign Tastic.

Patrick Hendriks, Directeur van DKM Solutions zegt; Wij zijn een nieuwe weg ingeslagen en denken dat we hiermee next level kantoorprinters bij onze klanten leveren. Een SUPER uitstraling, Sexy met een eigen identiteit, vroeger stonden kantoorprinters verscholen en mochten ze niet gezien worden. Vaak was hier een aparte ruimte voor dat men een reproruimte noemde.

Tegenwoordig is een kantooromgeving belangrijk, je moet je thuis op kantoor voelen en dit wordt mogelijk gemaakt met mooie en functionele producten, toepasbare meubelen en aankleding. Onze kantoorprinters mogen absoluut gezien worden!