Nieuwe technologieën en innovaties in de printerindustrie

De printerindustrie is constant in beweging en ontwikkelt zich snel, regelmatig worden er nieuwe technologieën en innovaties gelanceerd die de manier waarop we printen verbeterd. Bij DKM Solutions zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen om de ervaring voor onze klanten te blijven verbeteren.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Veel van de nieuwe ontwikkelingen staan in het teken van de klant ontlasten, je wilt de klant een zo zorgeloos mogelijke ervaring geven bij het installeren en gebruiken van de printer. Hierdoor komen er steeds nieuwe ontwikkelingen om de klant te ontlasten, dit doel resulteert in ontwikkelingen zoals:

Spraakassistentie

Printers met spraakassistentie zijn een erg populaire ontwikkeling omdat het een nieuwe manier is om de klant te ontzorgen, met spraakassistentie kan een printer op afstand bestuurd worden via spraak. Het is echter nog niet mogelijk om dit direct via de printer te doen, dit kan tot nu toe alleen via een Alexa, Google Assistant en Cortana. Volgens verschillende bronnen zit de ontwikkeling dat dit direct via de printer kan er snel aan te komen, dit alles zodat mensen met zo min mogelijk moeite iets kunnen uitprinten.

cropped dkm solutions e studio display.png

Zelf bestellende printers

Daarnaast zijn zelf bestellende printers ook een razend populaire ontwikkeling, dit staat wederom in het teken van de klant ontlasten. Dit zijn printers die zelf inkt en toner kunnen bestellen wanneer dit bijna op is, zodat de klant hier zich niet mee bezig hoeft te houden maar gewoon kan concentreren op belangrijkere zaken.

Smart printers

Een andere ontwikkeling die zeer snel opkomt zijn smart printers, dit zijn printers die verbonden zijn met het internet. Hierdoor is het mogelijk om via je tablet of smartphone te communiceren, dit zorgt er ook voor dat je altijd en overal kan printen zonder dat je zelf fysiek bij de printer hoeft te zijn.

N

Duurzaamheid

Ten slotte worden alle trends rondom duurzaamheid ook steeds populairder, dingen als biologisch afbreekbare inkt en recycletechnologieën worden steeds belangrijker. Dit helpt om het milieu te beschermen, maar ook om kosten te besparen.

Contact

DKM Solutions zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de printerindustrie, als je hier meer over wilt weten neem dan gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.