Toshiba printer

Opzoek naar een Toshiba printer? Wij hebben bij DKM Solutions de beste Toshiba printer. Deze alles-in-één multifunctionele Toshiba printer beschikt over top afdrukkwaliteit, snelle afdruksnelheid goede beveiliging, en nog veel meer.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Ben jij opzoek naar de perfecte Toshiba printer?

Wat je kantoor ook nodig heeft, hoe groot je kantoor ook is en met welk doel je ook werkt, DKM Solutions helpt om efficiënter te werken.

De Toshiba printer beschikt over vele hoge kwaliteiten. Met onze Toshiba printer hoeft je je drukwerk niet meer uit te besteden, je drukt namelijk met deze printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je gemakkelijk in verschillende formaten en diverse dikte. Printen met de multifunctionele Toshiba printer is mogelijk in A5-A6-A4 formaat en bannerpapier tot 1.321 mm lengte. Met deze Toshiba printer print je zeer productief met maar liefst 33 of 40 pagina`s per minuut en door de DSDF dual scanner scant de multifunctionele superheld maar liefst 116 scans per minuut. Hierdoor bespaar je tijd en geld in jouw organisatie.

Als printerspecialisten streven wij ernaar om informatieprocessen weer simpel te maken door onder andere werkprocessen te stroomlijnen en kritische informatie veilig te stellen. Wij adviseren je graag in het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie. We creëren nieuwe manieren van werken waardoor je in staat bent geld te besparen, werkstromen sneller te laten verlopen en informatie veilig en duurzaam te bewaren. Zo kan je zich weer richten op wat er echt toe doet.

cropped dkm solutions e studio display.png

De werkplek is aan het veranderen

Hoe gaat je organisatie om met de huidige uitdagingen? Is jouw kantoor klaar voor een goede Toshiba printer? Richt je op optimaal informatie- en documentbeheer.

Op kantoor wordt er dagelijks veel geprint daarin is het zeer belangrijk dat er de juiste printer staat. Je vraagt je vast af, welke Toshiba printer is het beste voor mijn bedrijf? Door de vele mogelijkheden die onze e-studio Toshiba printer aanbied weten wij zeker dat deze perfect past bij jou bedrijf. Natuurlijk bieden wij ook nog meerdere Toshiba printers aan, neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Onderhoud en verbruiksmaterialen zijn inbegrepen. Dit bespaard op de korte- als op de lange termijn veel geld. Ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, met deze Toshiba printer print je gegarandeerd 100% CO2 neutraal. Hierdoor draag jij als klant ook je steentje bij aan duurzaamheid.

N

Vind jouw perfecte oplossing

Grote onderneming of kleine organisatie? Het maakt niet uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenportfolio kan iedereen een beroep doen op de expertise van Toshiba Tec. Ben je benieuwd of jouw organisatie met een nieuwe manier van werken door de Toshiba printer informatie beter kan beheren en veilig stellen, efficiënter kan werken en milieuprestaties kan verbeteren?
Onze consultants verzorgen voor jouw kantoor een scan van jouw werkprocessen, waarbij wij je direct kunnen adviseren met welke producten, services en oplossingen wij je kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wil je nog meer informatie over deze Toshiba printer of onze andere beschikbare printers? Of hebben wij jou al weten te overtuigen voor de keuze van de aanschaf van een e-studio Toshiba printer?
Vraag nu vrijblijvend onze offerte aan!

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.