Multifunctionele printers kantoor

Alles in één multifunctionele kantoorprinter: topkwaliteit printen ✓ Scannen SDSF dubbelzijdig ✓ documentverwerking en management.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Maak kennis met de beste multifunctionele kantoorprinter

Als klant van onze multifunctionele kantoorprinter draag jij een steentje bij aan duurzaam printen. Sinds 2009 is duurzaamheid namelijk een actief onderdeel van onze organisatie waardoor wij internationaal werken samen met CO2Balance. Hierdoor print jij gegarandeerd 100% CO2 neutraal!

Dankzij de geïnterrogeerde beveiligde harde schijf 320GB is beveiliging gewaarborgd in de multifunctionele printer. Ook zijn onderhoud en verbruiksmaterialen inbegrepen. Dit bespaard op de korte- als op de lange termijn veel geld.

cropped dkm solutions e studio display.png

De uitgebreide mogelijkheden van onze printer

De bedrijfsprinter e-studio beschikt over vele hoge kwaliteiten. Met onze multifunctionele printer hoeft je je drukwerk niet meer uit te besteden, je drukt namelijk met deze multifunctionele printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je gemakkelijk in verschillende formaten en diverse dikte. Printen met de multifunctionele kantoor printer is mogelijk in A5-A6-A4 formaat en bannerpapier tot 1.321 mm lengte. Met deze multifunctionele kantoorprinter print je zeer productief met maar liefst 33 of 40 pagina`s per minuut en door de DSDF dual scanner scant de multifunctionele superheld maar liefst 116 scans per minuut. Hierdoor bespaar je tijd en geld in jouw organisatie.

N

Waarom de beste keuze wanneer het aankomt op multifunctionele printers?

DKM Solutions garandeert hoge kwaliteit multifunctionele printers. Door het ontwerp en het gebruik van moderne technologie zijn ze geschikt om een heel leven duurzaam mee te kunnen gaan. Buitenom de e-studio superheld verkopen wij natuurlijk ook andere hoogstaande printers, neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Het ideale aan deze multifunctionele printer is dat de documenten gelijk in de printer geordend kunnen worden. Zo houd je gemakkelijk een overzicht van de documenten en kan iedereen de documenten gemakkelijk vinden en tevens worden deze natuurlijk goed beveiligd.

De e-studio multifunctionele kantoorprinters zijn van zeer hoge kwaliteit.
Graag horen wij wat jouw wensen zijn om tot de perfecte printoplossing te komen met een multifunctionele kantoorprinter.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.