Artiest, Producer & Hardstyle DJ Ran-D
16 mei 2023
website ran d

DKM Solutions levert gepersonaliseerde Superhelden, lees en kijk hoe wij onze kantoorprinters tot leven brengen en hoe wij ze een eigen identiteit meegeven als ze naar onze klanten gaan. Uniek, nieuw en bijzonder het wrappen van kantoorprinters!

Ran-D is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-DJ en producer Randy Wieland. Ran-D is vanaf 2002 bekend en heeft op verschillende grote festivals gedraaid, onder andere op Defqon.1, Q-Base, Qlimax, In Qontrol, EDC Las Vegas, Tomorrowland, Decibel Outdoor en op nog veel meer festivals of clubs over de hele wereld.

Samen met DJ’s en producers Frequencerz, Adaro en B-front richtte hij in 2015 een eigen label op: Roughstate. Daarnaast heeft hij samen met DJ en producer Adaro een hardstyle-act bekend als Gunz for Hire.

Wieland heeft een nieuw kantoor gebouwd met aansluitend een nieuw high-end studio. Deze studio is onder andere voorzien van de beste geluidsisolerende maatregelen zoals geluidsabsorberende wanden en een op maat gemaakte akoestisch plafond. Wat deze studio onder meer uniek maakt is dat deze los en dus vrij op rubberen palen staat. Rubber heeft dempende eigenschappen en kan trillingen absorberen waardoor het geluidsniveau in de studio wordt vermindert. Het geluid wordt hiermee van de beste kwaliteit.

Wij hebben opdracht gekregen om het nieuwe kantoor te voorzien van een gepersonaliseerde kantoorprinter in de huisstijl van Ran-D. Naast de print die we hebben aangebracht is ook het 23 cm bedieningspaneel in de huisstijl opgemaakt.

DKM Solutions levert vanaf 2021 aan meerdere bedrijven die actief zijn in de evenementen en artiesten branche, zowel in Nederland als in het buitenland verteld directeur Patrick Hendriks. Wij zijn trots dat Ran-D voor ons gekozen heeft en dat hij één van de ambassadeur wil zijn. De muziek markt is een bijzondere en toch zeker mooie business met ieder zijn eigen wensen en eisen. Niet alleen aan de hardware, onze kantoorprinters, maar ook service support, beschikbaarheid en flexibiliteit. Onze kantoorprinters, onze superhelden, zijn hier uitstekend voor inzetbaar.

Hendriks is trots en blij met het resultaat. Iedere kantoorpinter krijgt een eigen identiteit en hier zijn we redelijk uniek in. Klanten weten ons te vinden op google maar ook op social media. Op TikTok zijn we in een korte tijd ruim 1,3 miljoen keer bekeken. Er komen nog een paar mooie projecten aan, hier kan ik helaas nog niets over zeggen, alléén dat het steeds weer een uitdaging is en bijzonder wordt.

Voor nu wil ik Rand Wieland ( Ran-D ) bedanken voor het vertrouwen en de mooie opdracht.