Fotune Coffee regio Valkenswaard
24 mei 2023
koffie 2

Om verder te komen heb je elkaar nodig. Met koffie en of thee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus!

Het gezicht achter jouw zakelijke koffieleverancier voor de regio Valkenswaard en omstreken is Freddy Kerkhofs. Bij Fortune Coffee begrijpen ze hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren ze goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen binnen jouw bedrijf.

Koffie moet je zelf proeven, en het liefst samen drinken zegt Freddy Kerkhofs, en dat kan in onze nieuwe showroom gevestigd in Budel waar iedereen welkom is. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn Freddy en zijn team specialist in koffie en koffieautomaten. Daarnaast hebben leveren ze een totaal assortiment van topkwaliteit en kunnen ze koffieautomaten in de gewenste vormgeving of huisstijl van jouw bedrijf plaatsen. Iets wat DKM Solutions met kantoorprinters ook mogelijk maakt.

Hoewel koffieautomaten en kantoorprinters verschillende functies hebben, zijn er ook enkele overeenkomsten tussen beide apparaten:

Belang voor kantooromgeving: Zowel koffieautomaten als kantoorprinters zijn belangrijk voor een goed functionerende kantooromgeving. Koffieautomaten zorgen voor drankjes en dragen bij aan het welzijn en de tevredenheid van werknemers, terwijl kantoorprinters essentieel zijn voor het delen en archiveren van informatie en documenten.

Gemak en toegankelijkheid: Beide apparaten worden vaak geplaatst op centrale locaties in het kantoor, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle medewerkers. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te bedienen te zijn, zodat werknemers snel en efficiënt gebruik kunnen maken van de diensten die ze bieden.

Technologische vooruitgang: Zowel koffieautomaten als kantoorprinters hebben geprofiteerd van technologische vooruitgang. Moderne koffieautomaten kunnen bijvoorbeeld geavanceerde zetmethoden en aanpassingsmogelijkheden bieden, terwijl kantoorprinters kunnen afdrukken, kopiëren, scannen en met behulp van geavanceerde functies een verbeterde connectiviteit hebben.

Onderhoud en beheer: Zowel koffieautomaten als kantoorprinters vereisen regelmatig onderhoud en beheer. Beide moeten worden bijgevuld met benodigde materialen, zoals koffiebonen en melk voor koffieautomaten, en tonercartridges en papier voor kantoorprinters. Daarnaast hebben beide apparaten periodiek onderhoud en schoonmaak nodig om optimaal te blijven functioneren.

Het is belangrijk om zowel de verschillen als de overeenkomsten tussen koffieautomaten en kantoorprinters in overweging te nemen bij het kiezen van apparatuur voor een kantooromgeving.

Voor de nieuwe vestiging in Budel – Brabant hebben wij opdracht gekregen om één van onze superhelden te leveren vertelt Patrick Hendriks, directeur van DKM Solutions. Freddy en ik kennen elkaar van een zakelijk netwerk en hij vertelde me een jaar of twee geleden dat hij plannen had voor een nieuwe vestiging. Ik ben bijzonder trots dat Freddy ons twee jaar later benaderd heeft en ons de opdracht heeft gegeven voor dit supermodel kantoorprinter. Wij bedanken Fortune Coffee – Regio Valkenswaard voor de opdracht en de samenwerking.