De beste multifunctionele printer

Maak kennis met onze e-studio superheld printer.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

De mogelijkheden van onze multifunctionele printer.

De e-studio printer beschikt over vele hoge kwaliteiten. Met onze multifunctionele printer hoeft je je drukwerk niet meer uit te besteden, je drukt namelijk met deze multifunctionele printer met 1.200 x 1.200 dpi, dit zorgt voor de beste afdruk kwaliteit.

Ook print je gemakkelijk in verschillende formaten en diverse dikte. Printen met de multifunctionele kantoor printer is mogelijk in A5-A6-A4 formaat en bannerpapier tot 1.321 mm lengte. Met deze multifunctionele kantoorprinter print je zeer productief met maar liefst 33 of 40 pagina`s per minuut en door de DSDF dual scanner scant de multifunctionele superheld maar liefst 116 scans per minuut. Hierdoor bespaar je tijd en geld in jouw organisatie.

cropped dkm solutions e studio display.png

Multifunctioneel én duurzaam.

In 2009 is Toshiba een samenwerking aangegaan met het milieu adviesbureau CO2Balance en is er een CO2 neutraal programma in het leven geroepen. In dit programma staat klimaatcompensatie centraal. Er is exact berekend hoeveel CO2 er vrijkomt door toedoen van iedere multifunctionele- of barcodeprinter die we leveren. Deze berekening loopt van productie en levering, tot het gebruik tijdens de levensduur van de printer. De hoeveelheid CO2 wordt vervolgens omgezet in zogeheten carbon credits.
Carbon credits – ook wel emissiereducties genoemd – zijn certificaten die een bepaalde vermindering van broeikasgas in de dampkring vertegenwoordigen. Eén ‘carbon credit’ staat gelijk aan een besparing van één ton kooldioxide (CO2).

N

Maak kennis met DKM Solutions en dé beste multifunctionele printers.

Bij DKM Solutions hebben we meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid op gebied van hardware, software, service en support van document management systemen. Wij werken samen met diverse ICT partners, kantoor inrichters, interieurinrichters en architecten.
DKM Solutions garandeert hoge kwaliteit multifunctionele printers. Door het ontwerp en het gebruik van moderne technologie zijn ze geschikt om een heel leven duurzaam mee te kunnen gaan. Buitenom de e-studio superheld verkopen wij natuurlijk ook andere hoogstaande printers, neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.