Kantoorprinters

Opzoek naar een kantoorprinter? Wij hebben bij DKM Solutions de beste zakelijke printers. Deze alles-in-één multifunctionele kantoorprinter beschikt over top afdrukkwaliteit, snelle afdruksnelheid goede beveiliging, en nog veel meer.
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Moderne technologie transformeert zich razendsnel en dat heeft invloed op de manier waarop je werkt.

Wat je kantoor ook nodig heeft, hoe groot je kantoor ook is en met welk doel je ook werkt, DKM Solutions helpt om efficiënter te werken.

In de huidige informatie gedreven maatschappij is het verwerken en beheren van informatie complex. Als business services specialisten streven wij ernaar om informatieprocessen weer simpel te maken door onder andere werkprocessen te stroomlijnen en kritische informatie veilig te stellen.

De e-studio kantoorprinter is direct leverbaar, kan makkelijk geïntegreerd worden en print ook nog eens super goede kwaliteit afbeeldingen.
Doordat deze multifunctionele kantoor printer beschikt over de beste kwaliteiten word deze ook wel een superheld genoemd.

Wij adviseren je graag in het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie. We creëren nieuwe manieren van werken waardoor je in staat bent geld te besparen, werkstromen sneller te laten verlopen en informatie veilig en duurzaam te bewaren. Zo kan je zich weer richten op wat er echt toe doet.

cropped dkm solutions e studio display.png

De werkplek is aan het veranderen

Hoe gaat je organisatie om met de huidige uitdagingen? Is jouw kantoor klaar voor een goede e-studio kantoorprinter? DKM Solutions richt zich op optimaal informatie- en documentbeheer.

Op kantoor wordt er dagelijks veel geprint daarin is het zeer belangrijk dat er de juiste printer staat. Je vraagt je vast af, welke zakelijke printer is het beste voor mijn bedrijf? Door de vele mogelijkheden die onze e-studio kantoorprinter aanbied weten wij zeker dat deze perfect past bij jou bedrijf. Natuurlijk bieden wij ook nog meerdere kantoorprinters aan, neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Onderhoud en verbruiksmaterialen zijn inbegrepen. Dit bespaard op de korte- als op de lange termijn veel geld. Ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, met deze kantoorprinter print je gegarandeerd 100% CO2 neutraal. Hierdoor draag jij als klant ook je steentje bij aan duurzaamheid.

N

Wij leveren door heel Nederland

Vind jouw perfecte oplossing

Grote onderneming of kleine organisatie? Het maakt niet uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenportfolio kan iedereen een beroep doen op de expertise van Toshiba Tec. Ben je benieuwd of jouw organisatie met een nieuwe manier van werken informatie beter kan beheren en veilig stellen, efficiënter kan werken en milieuprestaties kan verbeteren?

Onze business consultants verzorgen voor jou een scan van jouw werkprocessen, waarbij wij je direct kunnen adviseren met welke producten, services en oplossingen wij je kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.
Wil je nog meer informatie over deze kantoorprinter of onze andere beschikbare printers? Of hebben wij jou al weten te overtuigen voor de keuze van de aanschaf van een e-studio kantoorprinter?
Vraag nu vrijblijvend onze offerte aan!

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.