Duurzame kantoorprinter

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe printer een duurzame aankoop is!
dkm solutions e studio zijkant
N

Print duurzaam

N

Bespaar geld

N

Print sneller

N

Print met de beste kwaliteit

dkm solutions e studio zijkant

Onze duurzame kantoorprinter

Duurzaamheid word steeds belangrijker in onze samenleving. Daarom vinden wij het als organisatie belangrijk om hier ons steentje aan bij te dragen.

Daarom print je met onze printers 100% CO2 neutraal. Ook denken wij graag met je mee om de CO2 uitstoot te verminderen hiervoor zijn verschillende oplossingen, zoals dubbelzijdig printen of onze follow-me oplossing dit zijn twee goede voorbeelden die leiden tot minder printen en dus tot minder CO2 uitstoot.

cropped dkm solutions e studio display.png

duurzaam én Multifunctioneel.

In 2009 is Toshiba een samenwerking aangegaan met het milieu adviesbureau CO2Balance en is er een CO2 neutraal programma in het leven geroepen. In dit programma staat klimaatcompensatie centraal. Er is exact berekend hoeveel CO2 er vrijkomt door toedoen van iedere multifunctionele- of barcodeprinter die we leveren. Deze berekening loopt van productie en levering, tot het gebruik tijdens de levensduur van de printer. De hoeveelheid CO2 wordt vervolgens omgezet in zogeheten carbon credits.
Carbon credits – ook wel emissiereducties genoemd – zijn certificaten die een bepaalde vermindering van broeikasgas in de dampkring vertegenwoordigen. Eén ‘carbon credit’ staat gelijk aan een besparing van één ton kooldioxide (CO2).

N

Wordt de uitstoot van onze Toshiba printers wel écht gecompenseerd?

Je print gegarandeerd 100% CO2 neutraal. Wij kunnen deze garantie bieden door onze samenwerking met CO2Balance. Iedere ontvangen euro wordt geïnvesteerd aan CO2-uitstoot verlagende projecten en alles wordt gedocumenteerd in transparante rapporten. Inzien welke uitstoot je bespaard hebt met je Toshiba printer, deze informatie is altijd beschikbaar! Bovendien voldoet CO2Balance aan The Gold Standard.

dkm solutions e studio hotspots

Jouw offerte, persoonlijk en duidelijk!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met je op om al je wensen te bespreken. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, zodat we een duidelijke en mooie offerte voor je kunnen maken.

N

Persoonlijk en eerlijk advies

N

Transparant en duidelijk

N

100% gratis & vrijblijvend

N

Binnen 24 uur gegarandeerd reactie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.