Ambassadeur Lighttown Brewers
5 september 2023
light town brewers

Dutch beer brewery based in ‘Lighttown’ Eindhoven.

Lighttown Brewers is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) en is opgericht in 2023. Lighttown Brewers bestaat uit de Eindhovense brouwerijen Van Moll Craft Beer, 100 Watt Brewery en de Tilburgse Stadsbrouwerij 013.

Gevestigd aan de kade in Eindhoven met ruim 3.000 vierkante meter oppervlakte  bestaande uit drie productiehallen en kantoorruimte werken  de Eindhovense Stadsbrouwerij 100 Watt, Van Moll Craft Beer en de Tilburgse Stadsbrouwerij 013 samen. De nu al sterke en succesvolle merken werken aan meer groei en meer controle hebben op processen zodat ze een nog betere kwaliteit kunnen leveren.

Digitaal documenten verwerken is een gamechanger in de moderne werkplek. Het stroomlijnt processen, vermindert papiergebruik en versnelt toegang tot informatie. Cloudopslag en geavanceerde zoekfuncties maken het gemakkelijk om bestanden te vinden. Dit bevordert samenwerking en efficiëntie, en maakt real-time updates mogelijk voor alle teamleden.

De kwaliteit van outputdocumenten is cruciaal voor professionele presentatie en duidelijke communicatie. Hoge-resolutie bestanden, correcte opmaak en nauwkeurige inhoud weerspiegelen de deskundigheid van een organisatie als Lighttown Brewers.

DKM Solutions heeft opdracht gekregen om een superheld te leveren aan de bierbrouwerij en daar zijn we bijzonder trots op.  Met het inzetten van onze systemen ondersteunen wij  processen die belangrijk zijn in de kantooromgeving vertelt Patrick Hendriks, directeur van DKM Solutions. Print, kopie en scan werkzaamheden zijn vandaag de heel normaal. De kwaliteit van de documenten moet meer dan goed zijn, zowel de output op papier als input digitaal. Wij zijn blij dat Lighttown Brewers voor ons gekozen heeft en dat we er een nieuwe waardevolle ambassadeur bij hebben.