DAVID’S Boomverzorging en Advies kiest voor een Refurbished kantoorprinter
2 november 2023
dkm solcials

DKM Solutions levert gepersonaliseerde Superhelden, lees en kijk hoe wij onze kantoorprinters tot leven brengen en hoe wij ze een eigen identiteit meegeven als ze naar onze klanten gaan. Uniek, nieuw en bijzonder het wrappen van kantoorprinters!

DAVID’S Boomverzorging en Advies is één van de gespecialiseerde boomverzorgingsbedrijven in ons land dat in het bezit is van de benodigde licenties European Tree Worker (climbing), European Tree Technician en Boom Veiligheids Controleur.
Met meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van boomverzorging staan zij hoog aangeschreven en zijn ze de altijd hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boomverzorging en onderzoek.

Als boomeigenaar heeft u te maken met enkele verantwoordelijkheden. De Nederlandse wet stelt dat u voldoet aan de “zorgplicht”, maar wat houdt deze plicht nu in? De zorgplicht bestaat uit drie onderdelen: algemene zorgplicht, verhoogde zorgplicht en onderzoeksplicht. Tevens is DAVID’S Boomverzorging ook expert op het gebied van snoeien van bomen in alle soorten en maten; van jonge tot monumentale bomen. Hierbij besteden zij veel aandacht aan de vitaliteit en veiligheid van de boom.

DKM Solutions heeft opdracht gekregen om een gepersonaliseerde Refurbished kantoorprinter te leveren aan dit fantastische bedrijf. Met oog voor het milieu en een schone toekomst is bewust gekozen voor een Refurbished kantoorprinter verteld Patrick Hendriks, directeur van DKM Solutions. Wij zijn uniek in het personaliseren van onze systemen en vinden de beleving van onze klanten erg belangrijk. Ook het touchscreen is volledig gepersonaliseerd, hiermee leggen we de lat nog iets hoger als het om product beleving maar ook werkervaring gaat.

Namens DKM Solutions en Toshiba TEC Nederland bedanken wij David`s boomverzorging en advies voor deze mooie opdracht en de prettige samenwerking. Het resultaat mag er zijn en gezien worden.

Door een combinatie van energie-efficiëntie en duurzame printpraktijken te bevorderen, kan de totale milieu-impact van een kantooromgeving worden verminderd. Wil ook jij meer over onze mogelijkheden weten neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Info@DKMsolutions.nl of bel met 085 020 33 10.