J.A. van Gisbergen B.V. ambassadeur voor de bouwsector
3 mei 2023
ja gisbergen

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. uit Hooge Mierde is een aannemersbedrijf dat thuis is in vele disciplines met ruim 85 medewerkers aan boord. De eerste stappen zetten zij in 1750 en dat maakt het aannemersbedrijf één van de oudste bedrijven in de Brabantse Kempen. 

Ze  zijn trots op het rijke verleden, maar kijken liever vooruit. Bij J.A. van Gisbergen B.V. passen ze graag nieuwe, innovatieve producten en systemen toe. Prefab, tiny houses, circulaire bouw, bouwen met CLT (cross-laminated timber), strowanden en nog veel meer. We houden van nieuwe dingen en houden onze kennis van dit soort innovatieve en duurzame bouwsystemen op peil vertelt Martijn Weijtmans, inkoper bij van J.A van Gisbergen B.V.. “Maar één ding blijft hetzelfde: we bouwen altijd op basis van vertrouwen. Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons altijd voorop”.

Toshiba TEC Nederland is meer dan 20 jaar leverancier op het gebied van kantoorprinters met daarbij het service, support en het onderhoud van de systemen.  DKM Solutions is onder de aandacht gekomen toen wij van gedachten wisselde om over te stappen naar refurbished systemen vertelt Martijn Weijtmans. Duurzaamheid wordt steeds meer een begrip en mede om deze reden wilde wij hierop doorpakken.  DKM Solutions heeft ons hier keurig over geïnformeerd en wij hebben onze samenwerking uitgebreid met een refurbished kantoorprinter.

De refurbished markt is hard aan het groeien en dat is niet voor niets zegt Patrick Hendriks directeur van DKM Solutions.  Met de koop van een refurbished kantoorprinter doe je iets terug voor het milieu. Je zorgt ervoor dat er geen nieuwe kantoorprinter wordt geproduceerd, maar dat een kantoorprinter wordt hergebruikt.

Moet je dan bang zijn voor de kwaliteit? Absoluut niet! De refurbished kantoorpinters van DKM Solutions zijn van de hoogste refurbished kwaliteit. Zo worden alle kantoorprinters nagekeken en gecontroleerd op meer dan 20 punten voordat ze naar onze klanten gaan.

Toshiba TEC Nederland blijft het onderhoud uitvoeren en op deze manier zijn er absoluut geen zorgen over de kwaliteit. Daarnaast worden onderdelen en verbruiksmaterialen nog altijd geproduceerd. Op deze manier hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken en is alles gewaarborgd. 

Wij zijn blij dat bedrijven als J.A. van Gisbergen B.V. het voorbeeld willen geven dat onze refurbished kantoorprinters van toegevoegde waarden zijn en bijdrage aan een circulaire economie. Een mooie ambassadeur voor de bouwsector zegt Patrick Hendriks, waarbij kwaliteit en vertrouwen voorop staat.