Super snelle service
16 november 2022
cloud

Moderne technologie transformeert zich razendsnel en dat heeft invloed op de manier waarop je werkt. In de huidige informatie gedreven maatschappij is het verwerken en beheren van informatie complex. Als workplace solutions specialisten streven wij ernaar om informatieprocessen weer simpel te maken door onder andere werkprocessen te stroomlijnen en kritische informatie veilig te stellen. Wij adviseren je graag in het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie. We creëren nieuwe manieren van werken waardoor je in staat bent geld te besparen, werkstromen sneller te laten verlopen en informatie veilig en duurzaam te bewaren. Zo kun jij je weer richten op wat er echt toe doet.

Service op nummer 1

Goede service vinden wij bij DKM Solutions Super belangrijk. We hanteren met Toshiba TEC Nederland een preventieve servicebenadering. Dat wil zeggen: alle onderdelen worden vroegtijdig vervangen. Ook zijn wij ervan overtuigd dat service flexibel moet zijn. Op basis van wensen, gebruik, productie en uptime maken we een voorstel op maat. Bij onze kantoorprinters is het natuurlijk heel fijn als je er geen omkijken naar hebt. Om die reden zijn wij lekker proactief. Service en onderhoud met e-BRIDGE Cloud Connect is volledig geautomatiseerd. Natuurlijk werken wij zo nu en dan ook reactief. Defecten en storingen komen soms voor en krijgen altijd voorrang. Een ander mooi kenmerk van onze service is dat – als je dan toch iemand aan de telefoon wil spreken of iemand op locatie langs laat komen – onze helpdesk en service engineers 100% Toshiba zijn. Onze planners houden tijdens servicecalls goed rekening met efficiëntie. Dit levert niet alleen blije collega’s op, maar zorgt ook voor dat beetje extra duurzaamheid in brandstof. Deze bewezen succesvolle aanpak zorgt er al jaren voor dat wij tot de top 3 beste serviceorganisaties wereldwijd behoren! We garanderen optimale beschikbaarheid en een minimaal aantal verstoringen.

Scan je werkprocessen

Grote onderneming of kleine organisatie? Het maakt niet uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenportfolio kan iedereen een beroep doen op de expertise van DKM Solutions. Ben je benieuwd of jouw organisatie met een nieuwe manier van werken informatie beter kan beheren en veilig stellen, efficiënter kan werken en milieuprestaties kan verbeteren? Wij verzorgen een scan van jouw werkprocessen, waarbij er direct een advies wordt gegeven met welke producten, services en oplossingen wij kunnen helpen met het behalen van  jouw bedrijfsdoelstellingen.

Om je van goed advies te voorzien moeten wij begrijpen hoe jouw organisatie de dagelijkse activiteiten uitvoert. Op deze manier krijgen wij inzicht in de bestaande bedrijfsprocessen, informatie- en softwareomgevingen. Wij identificeren wat jouw organisatie ervan weerhoudt bepaalde doelen te bereiken en ontwerpen oplossingen op maat, inspelend op jouw zakelijke behoeften.

Voordelen van service bij DKM Solutions

  • Onze systemen hebben een beschikbaarheid van 99,6%
  • Een kantoorprinter heeft gemiddeld minder dan 1 storing per jaar
  • 93% van de storingen is binnen 1 dag opgelost
  • Onze engineers doen er gemiddeld 69 minuten over om een storing op locatie te fixen