Superheld naar iS Wand en Plafond Systemen
24 maart 2023
IS Wand en Plafond systemen

DKM Solutions levert gepersonaliseerde Superhelden, lees en kijk hoe wij onze kantoorprinters tot leven brengen en hoe wij ze een eigen identiteit meegeven als ze naar onze klanten gaan. Uniek, nieuw en bijzonder het wrappen van kantoorprinters!

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert iS Wand en Plafond Systemen hoogwaardige systeemwanden. De praktijk heeft geleerd dat geen opdracht hetzelfde is. Elke ruimte heeft zijn specifieke behoefte qua inrichting. Een prettige sfeer in een gebouw draagt bij aan het welzijn van medewerkers, gebruikers en bezoekers. Bepalende factoren hiervoor zijn de functionaliteit en uitstraling van de binnenruimtes.

De visie van iS Wand en Plafond Systemen is dat de sfeer van de binnenruimtes moet aansluiten op de identiteit van de klant. Niet standaard is bij Is Wand en Plafond standaard! iS Wand & Plafond systemen kent een ongekende flexibiliteit als het aankomt op maatwerk en snelle leveringen. Zij zijn ingericht op het aanbieden van een totaal pakket van producten en diensten.

DKM Solutions heeft opdracht gekregen om samen met Sign Tastic een gepersonaliseerde kantoorprinter te leveren. In de huisstijl van iS Wand en Plafond systemen hebben wij de stalen en aluminium profielen in een afbeelding verwerkt. De kantoorprinter krijgt een bijzondere plek waar iedereen het systeem kan aanschouwen.

Patrick Hendriks, directeur van DKM Solutions bedankt iS Wand en Plafond systemen voor de opdracht en de samenwerking. Een uniek systeem met alle nodige functionaliteiten dat gezien mag worden!