World’s Toughest Fireworks
6 juli 2023
dkm website socials

Sinds 1990 zijn ze actief op zowel de Nederlandse als Europese markt en zijn ze marktleider op het gebied van spectaculair siervuurwerk en kindervuurwerk. Ze produceren het leukste, meest bijzondere en meest veilige vuurwerk voor jong en oud. Naast de locatie in Uden hebben ze vestigingen in Nistelrode, Ulft, België en Duitsland. Vanuit deze strategisch gekozen locaties leveren ze zeer snel aan diverse verkooppunten.

Bij World Toughest Fireworks gaan ze altijd voor producten én service van topkwaliteit. In alle prijsklassen, met verschillende serviceniveaus. Al werken ze internationaal, persoonlijk contact met hun partners vinden ze ontzettend belangrijk. Ze ontwikkelen voortdurend nieuwe producten, volgen trends en nieuwe ontwikkelingen op de voet en hebben meerdere unieke systemen ontwikkeld.

World’s Toughest Fireworks heeft een enorme passie voor vuurwerk. Een passie die ze met zoveel mogelijk mensen willen delen. Om dat te realiseren, bieden ze vuurwerk en vuurwerkshows in alle prijsklassen, met verschillende serviceniveaus en voor diverse doelgroepen. Zodat we voor ieder-een onvergetelijke momenten kunnen creëren. 

De vestiging in Uden is de hoofdvestiging, welke bestaat uit 20 bunkers van 50.000 kg, plus twee bewaarplaatsen van 5.000 kg en een overdekte expeditie ruimte waar zich ook de kantoren en de showroom bevinden. DKM Solutions heeft opdracht gekregen om voor de hoofdvestiging een systeem te leveren dat aan de wensen en eisen voldoet van het vuurwerkbedrijf. Tevens was de vraag of we door omstandigheden op kort termijn konden leveren en dat was binnen enkele dagen gelukt.

We hebben een rondleiding binnen dit fantastische bedrijf gekregen en ik was bijzonder onder de indruk verteld Patrick Hendriks directeur van DKM solutions. Wij zijn met Toshiba TEC Nederland bijzonder trots op onze nieuwe relatie en ambassadeur. Tevens zien wij dat de “evenementen” sector ons steeds vaker weet te vinden. Onze  apparatuur met bijhorende service die wij leveren sluit naadloos op de branche aan en daar zijn we goed in. Documentmanagement en documentverwerking moet goed veilig en zorgvuldig gebeuren. Ook wij streven naar topkwaliteit zodat onze klanten ongestoord door kunnen werken.

Persoonlijk contact, een langdurige relatie opbouwen en meedenken op de momenten dat het er toe doet zijn ook hier bij WTF mooie overeenkomsten tussen ons beide. Dankjewel voor de opdracht en de prettige samenwerking.